dimecres, 11 de novembre del 2015

DIMECRES ESPECIALS

Bona tarda amics i famílies! Avui us presentem el resum de dos dels nostres dimecres! Com ja sabreu, els dimecres són especials al menjador doncs es treballen d’una manera o una altre les olimpíades (centre d’interès) hi ha un dimecres que és el dimecres especial on ve un monitor esportiu a donar-nos consells i ensenyar-nos normatives sobre “una dieta equilibrada i l’esport”. Però aquesta vegada presentarem el dimecres dia 4 i dimecres dia 11 on les activitats que s’han fet han estat les següents:

-Dimecres dia 4: Els nens de 3er van fer un projecte en el que, primer per escrit (plantejant objectius i les activitats que farien amb el nens i nenes) i després a la pràctica, van treballar amb els nens de P4 i P5 els jocs populars i el futbol. El que van voler treballar va ser que, no només existeix el futbol com esport a jugar a l’hora de l’esbarjo sinó que hi ha diferents jocs que també es poden jugar amb pilota. Van fer un minipartit de futbol, basquet, i van jugar a diferents jocs inventats i a un altre que es coneix com el “mataconills”. S’ho van passar d’allò més bé, compartint els seus coneixements amb els nens i nenes més petits. I aquests, van aprendre molt i s’ho van passar genial!










-Dimecres dia 11: Els nens i nenes de 2on han presentat un ball als nens de P4 P5 i 1er. Primerament han fet una exposició d’aquest per que els més petits paressin atenció als passos i després l’han practicat tots junts. S’ho han passat molt bé. Tot seguit, han tingut temps per jugar a allò que més els hi agrada, el futbol i jugar amb sorra a fer castells al sorral. 










Gràcies per l'atenció!!
Fins aviat!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada